Csomagok
Hogyan tudunk együtt dolgozni 

Árak

Csomagjaim

ALAP

45.000 Ft

Íráselemzés, teljes személyiségkép felállítással* + 1×90 perces konzultáció + az elemzésed megkapod írásos formában is egy PDF dokumentumban a konzultáció után.

ALAP+

55.000 Ft

Minden, ami az ALAP csomagban van + 1 extra 60 perces konzultáció, nyomonkövetés az elemzést követő 1-2. hétben, ahol további lépéseket határozunk meg és megnézzük, mi változott az elemzés óta.

(PÁR)KAPCSOLATI ELEMZÉS

Ingyenes

Ha egyidőben mindketten igénybeveszitek az ALAP szolgáltatást, akkor a (pár)kapcsolati elemzést ajándékba adom 25,000 Ft értékben.
Íráselemzés, Teljes személyiségkép felállítás* 2 fő részére** + 2×90 perc egyéni konzultáció + 1×60 perc páros konzultáció 15.000 Ft értékben + személyenkénti elemzések írásban + páros elemzés írásban

KONZULTÁCIÓ

15.000 Ft

60 perces konzultáció.. Mentorálás azok számára, akik már jártak nálam. Megbeszéljük, mi változott, hogyan tudunk tovább haladni, mik azok a lépések amiket érdemes még megtenni a fejlődés érdekében.

MENTORPROGRAM

195.000 Ft

12 alkalmas, 3 hónapos mentorprogram, ahol mindketten azon fogunk dolgozni, hogy közelebb kerülj céljaidhoz. Gyakorlatorientált életvezetési program, amit azoknak ajánlok, akik készek tenni apró lépéseket akár nagyobb célok elérése érdekében.

* Teljes személyiségkép felállítás

Ennek során pontos képet kapsz többek között arról, hogy:

  • milyen alapvető és felvett személyiségjegyekkel rendelkezel és hogyan alakult ki Nálad
  • hogyan mozogsz a szociális térben
  • hogyan viszonyulsz a társas kapcsolataidhoz
  • milyen az aktuális párkapcsolatod vagy mi jellemző általában párkapcsolatodaidra
  • milyen munkamorállal rendelkezel, mennyire kielégítő számodra a jelenlegi munka amit végzel és mi az a munkakör ami leginkább illik hozzád (érintőlegesen, nem pályaorientáció)
  • milyen a gondolkodásod, észjárásod, hogyan közelíted meg a feladatokat; elemző, tervező vagy végrehajtó vagy –e inkább stb.
  • hogyan viszonyulsz az eddig megszerzett tudásodhoz, mennyire tudsz kiteljesedni szellemi vagy akár ösztönös szinten

A fent megnevezett példákon keresztül nem csupán egy tényszerű elemzést kapsz, hanem pontosan megnevezem, az okokat, hogy miért alakult ki az úgy, ahogy  valamint a megoldásra is rávilágítok, „útravalót” adva Neked. Nem foglak úgy elengedni, hogy ne értenéd meg valódi motivációidat és az események valódi okát. Ezért elengedhetetlen a szóbeli konzultáció, mert ha csak egy elemzést küldenék Neked írásban, valószínűleg nem tudnál vele mit kezdeni. Egy videóhívásban történő elemzés mindig sokkal hatékonyabb, ugyanis élőben tudunk reagálni egymás hozzászólásaira és az általam felálított teljes személyiségképet az életedből hozott konkrét eseményekre, példákra, emlékekre tudjuk ráhúzni, így Te is sokkal jobban megérted magad.

Elemzéseim során nem fogok olyan szakszavakat használni, amiket nem értesz meg. Közérthetően és egyszerűen fogalmazok amit a szóbeli konzultáció során még inkább megmagyarázok, hogy valóban minden egyértelmű legyen. Nem foglak úgy elengedni, hogy ne értenéd meg a leírtakat.

** (Pár)kapcsolati elemzés

Ez az elemzés ideális pároknak, illetve bárkinek, aki párban szeretne egy átfogó képet kapni, nem csak magukról, hanem kettőjük kapcsolatáról is. Mi az amit erősíteni kell, mi az, amin változtatni és hogyan. Hogyan értsük meg a másikat és hogyan reagáljunk a békés együttműködés érdekében?

párkapcsolati elemzés

Kezdd a változást magaddal

Ha már eldöntötted, hogy belevágsz, vedd fel velem a kapcsolatot! Ha pedig további kérdésed van, akkor is írj bátran! 

hello@geosicsregina.hu